Beeldverslag boomkikker - De Brand
22 en 23 juli 2017 Foto's: Karin van de Logt - Kees Goverde

BeeldverslagBoomikkerJul2017 1

 

Fotoverslag inventarisatie vennen
17-05-2017

 VerslagPaddentellingMei2017

 

Inventariseren tunnels

Op 5 maart was het de beurt van Joop en mij om de tunnels aan de Heisteeg en de Rosepdreef te inventariseren. En omdat het niet echt koud was vannacht waren mijn verwachtingen hoog hoog gespannen. Dit kwam helemaal uit.

Totaal hebben we 153 dieren overgezet, verdeeld over 4 soorten. Voor Joop was het de eerste keer dus hij viel met zijn neus in de boter.

Karin van de Logt

Paddentrek
plaatsen van emmers in Heisteeg en bakken in Rosepdreef
28 februari 2017

                                                                                                                 

DSC00940 1 Medium vlnr: piet van gorkum - willem corstiaans - jeanne de beer - huub berden - karin van de logt - pieter hoogendam - johan v. houtum

Schoonmaak paddentunnels Rosepdreef                    foto's Mark Manders
17 december 2016

Net voor de Kerst en het nieuwe jaar hebben leden van de Paddenwerkgroep samen met de Natuurwerkgroep hun handen uit de mouwen gestoken om de paddentunnels aan de Rosepdreef een grondige schoonmaakbeurt te geven. Ook het zwerfvuil werd verzameld en afgevoerd. De vrijwilligers die dit klusje klaarden, zijn: Karin van de Logt, Jan Wolfs, Els Raaymakers, Johan van Houtum, Frans & Jeanny Tolboom, Joop Gokke, Toon van Hooydonk. Met ondersteuning van Natuurmonumenten door Ad van den Langenberg en Mark Manders.