Openstaande vacatures.

Gezocht, administratieve ondersteuning voor Natureluurs !


Natureluurs is de jeugdwerkgroep van onze vereniging voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Hierbij staat natuurbeleving centraal. Bijna iedere maand organiseren we een twee uur durende activiteit. Meestal op zondag van 10:00-12:00 uur, ergens in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. We maken gebruik van al onze zintuigen om de natuur te beleven. We kijken, ruiken, voelen, luisteren en proeven. Niets hoeft. Ieder kind beleeft het op zijn eigen manier.
Elke maand is er een ander onderwerp. Het kan gaan om dieren of insecten, bomen en planten, enz. Vaak leerzaam, soms nuttig, maar altijd weer interessant en vooral leuk. Kinderen die lid zijn van IVN Oisterwijk kunnen onbeperkt deelnemen aan de reguliere activiteiten. Kinderen die geen lid zijn betalen € 2,50 per keer.
Natureluurs heeft zeven vaste begeleiders, waaronder de coördinator en de penningmeester. Om het werk van deze personen wat uit handen te nemen, zoeken we iemand die hen kan ondersteunen. Naast de vaste begeleiders, krijgen we ook regelmatig hulp van diverse werkgroepen en af en toe van enkele ouders.
De persoon die ons administratief kan ondersteunen hoeft niet per se begeleider te worden. Natuurlijk kunnen we ook daar hulp gebruiken en als je eenmaal een keer hebt meegedaan en ervaart hoe leuk het is om kinderen spelenderwijs bij de natuur te betrekken, dan ben je verkocht en wil je geen activiteit meer missen. Meer informatie over Natureluurs is te vinden op het tabblad “Natureluurs”.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij onze hechte club begeleiders en kan en wil je ons eventueel administratief bijstaan, stuur dan een mail naar de coördinator via .
Ellen van Rijn, coördinator Natureluurs