Werkgroep Ledenactiviteiten

foto1

 

De werkgroep Ledenactiviteiten houdt zich vooral bezig met het organiseren van activiteiten voor alle leden van IVN-Oisterwijk met het doel om de leden te verbinden in een prettige sfeer. Onderling contact tussen de leden is erg belangrijk om onder andere de eenheid van de natuurbeleving te ervaren, leden te leren kennen en van de sfeer van de vereniging te genieten.

  

alg2

Nieuwjaarsbijeenkomst

De werkgroep organiseert jaarlijks een "Nieuwjaarsbijeenkomst", waarvoor alle leden een uitnodiging krijgen. Tijdens de sfeervolle bijeenkomst wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd en maken we een mooie wandeling.

IVN Oisterwijk weekend

foto3Ook organiseert de werkgroep jaarlijks een "IVN-weekend" naar een natuurgebied in Nederland of buitenland. Het IVN-weekend is meestal van vrijdag tot en met zondag en is vooral gericht op de natuur en het samenzijn. Verschillende activiteiten vinden er dan plaats, zoals een wandeling onder leiding van een natuurgids uit dat gebied, een fietstocht door de natuur, het bekijken van bijzondere natuurverschijnselen in de omstreken en zo mogelijk een avondprogramma.
Het onderkomen is comfortabel en ligt in een mooi natuurgebied. Samen genieten alle deelnemers van de natuur en de gezelligheid.

 

Actieve-leden dag

foto4

Eén keer in de twee jaar wordt er een "actieve-leden dag" georganiseerd door werkgroep voor de leden, die een actievebijdrage hebben geleverd aan IVN-Oisterwijk. Op zo'n dag gaan we altijd iets bezoeken, eventueel gecombineerd met een wandeling en 's avonds sluiten we af met een diner. Deze dag staat in het teken van dank aan de actieve leden, de natuur, contact met elkaar, stimulans aan de (actieve) leden en gezelligheid.

De geplande activiteiten.