Afdrukken
Verslag actieve-ledendag 10-09-2016

Voor de actieve leden van IVN-Oisterwijk was een gezellige bijeenkomst georganiseerd. De leden werden op het terrein van Brabants Landschap ontvangen met koffie, thee en gebak.
Het weer was geweldig en iedereen kon lekker buiten zitten. Ellen van Rijn sprak namens het Bestuur van IVN-Oisterwijk een dankwoord uit aan alle actieve leden en benadrukte nog het belang van al die werkzaamheden.
Mart van den Over, de boomkweker uit Haaren, was uitgenodigd en vertelde over de historie van kasteel Nemelaar en de omgeving. Ook over de bijzondere bomen in dit gebied kon Mart heel uitgebreid en boeiend vertellen. Mart nam de aanwezigen mee voor een mooie wandeling, waar iedereen enthousiast van terugkwam.
Na de wandeling stonden de vlierbessenbrandewijn, frisdrank en wat versnaperingen klaar voor iedereen. Het was een gezellig bijeenzijn waar iedereen geanimeerd in gesprek was. Mart van den Oever werd bedankt voor zijn interessante uitleg.
Ook werd Maike Horsten bedankt voor haar inzet binnen de activiteitencommissie. Zij stond altijd klaar en heeft jaren een hele positieve bijdrage geleverd binnen de werkgroep. Helaas is zij ermee gestopt in verband met de te veel activiteiten waarin zij actief was.
Om half zes zat het hele gezelschap te genieten van een Chinees-Indisch buffet in restaurant “De Chinese Muur” in Haaren.
Het was een gezellige bijeenkomst waar iedereen zichtbaar van genoten heeft.