Afdrukken
Verslag actieve-ledendag 8 september 2018 


Als dank voor de medewerking aan het goed verlopen van alle IVN-Oisterwijk-activiteiten heeft het bestuur alle actieve leden uitgenodigd voor een gezellige activiteit.
De werkgroep ledenactiviteiten zorgde voor een programma dat begon bij het museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Na de koffie gaf een medewerker van het museum een hele interessante uitleg over het leven van de huisarts in de 19de en 20ste eeuw. Veel verhalen spraken echt tot de verbeelding en de meesten waren blij dat ze niet in die tijd leefden voor een bezoek aan de huisarts. Iedereen kon daarna op eigen gelegenheid het mooie museum bekijken en de daarnaast gelegen heem- en kruidentuin d’n Doornhof. Ook de molenaars stonden klaar om de werking van de molen te laten zien en erover te vertellen.

Na het bezoek was er een 3-gangen diner in de Gerrithoeve in Oisterwijk.
Bart van Beerendonk bedankte, namens het bestuur, alle 77 aanwezige vrijwilligers voor hun inzet en gaf nog duidelijk aan welke activiteiten dat waren en hoe belangrijk die zijn voor het IVN-Oisterwijk.
Jan en Corrie Larmit werden bedankt voor hun jarenlange inzet in de werkgroep ledenactiviteiten. Dit was de laatste activiteit die zij mee georganiseerd hebben.