Afdrukken
Verslag nieuwjaarsbijeenkomst 2-1-2016

 DSC06719 11

Ruim 60 leden van IVN-Oisterwijk waren aanwezig op de nieuwjaarsbijeenkomst. Het was een gezellig samenzijn waarop de voorzitter Carlo van Schijndel iedereen een gelukkig en gezond 2016 toe wenste. Daarbij gaf hij aan dat het IVN-Oisterwijk een zeer actieve vereniging is en hij bedankte alle actieve leden voor hun inzet.

Ook voor het bestuur vroeg hij aandacht, omdat daar veel werkzaamheden verricht worden, maar er te weinig bestuursleden zijn. Hij vroeg geïnteresseerden contact op te nemen.
Jan Larmit sprak namens de werkgroep ledenactiviteiten een nieuwjaarswens uit en vertelde over de plannen van het IVN-weekend naar de Oostvaardersplassen van 3-5 juni 2016.
Bijzonder was de uitgewerkte Landschapslijn op een bord van 120x250cm. van de natuurgidsen in opleiding. Dit eindproduct voor de presentatie in februari 2016, als afronding van de gidsencursus, konden alle aanwezigen bekijken en er vragen over stellen.

Bij binnenkomst werden alle aanwezigen verwelkomd met koffie en thee en een worstenbroodje of koek. Na de korte toespraken was er een mooie wandeling door de weilanden, die begon met een lichte regenval en tussendoor opgevrolijkt werd door een samenzang van het lied: “Make new friends”, onder leiding van Maike Horsten. Bij terugkomst stond er brandewijn klaar, soep met roggebrood en spek. Fijn dat Kees Goverde de foto’s maakte van de nieuwjaarsbijeenkomst.

Gezellig om iedereen weer te ontmoeten.