Afdrukken
7 januari 2017. Sneeuw, ijsregen, glad. Code oranje.

Nieuwjaarsbijeenkomst van IVN-Oisterwijk in het scoutinggebouw aan de Sportlaan.

Toch nog zo’n 40 aanwezigen lieten zich na binnenkomst de koffie en het traditionele warme worstenbroodje goed smaken. Zij werden namens de activiteitencommissie welkom geheten door Jan Larmit. Daarna hield de voorzitter, Carlo van Schijndel, zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak. Het aantal leden schommelt bestendig rond de 500. Er zijn veel werkgroepen actief met enthousiaste deelnemers. Gelukkig is het bestuur weer op sterkte. Het telt nu 5 personen. Er wordt nog gezocht naar een bestuurslid voor PR. Wie meldt zich of kent iemand hiervoor?
Voor IVN-ers geen code geel, oranje of rood, maar het hele jaar code GROEN!
Het merendeel van de aanwezigen ging mee op de wandeling. Gure koude wind. Maar we vonden een prachtige route door de bossen naar het Schaapsven. Onderweg stopten we een paar keer om Odiel Kranendonk gelegenheid te geven om gedichten van Ivo de Wijs voor te lezen: “De Natuurmethode” en “De Groene Man”.
Bij terugkomst stond de vlierbessenjenever klaar. Daarna smaakte de erwtensoep met roggebrood prima. Rond één uur kwam aan de gezellige bijeenkomst een eind en werd de zaal met vele handen weer opgeruimd.

Hier kunt u de foto's bekijken