Afdrukken
Verslag nieuwjaarsbijeenkomst IVN Oisterwijk 5-1-2019

De bijeenkomst was erg druk bezocht met 80 deelnemers. Er waren 87 aanmeldingen, maar helaas moesten mensen zich afmelden. Manja Zaat heette namens de commissie ledenactiviteiten de aanwezigen welkom en wenste iedereen veel geluk in het nieuwe jaar en een smakelijk ontbijt.

De broodjes met beleg stonden klaar en de warme eieren lagen al op de borden. Op een buffettafel kon men yoghurt met vruchten nemen en een heerlijk koffiebroodje. De mensen gingen aan tafel en overal werd gezellig gesproken. Voor de nieuwe leden was het een mooie kennismaking met de mensen van IVN Oisterwijk.
Aan het einde van het ontbijt sprak Carlo van Schijndel, de voorzitter, iedereen toe met de beste wensen voor 2019. Hij vertelde over de ontwikkelingen binnen het IVN Oisterwijk en het groeiend aantal leden.
Ook Jan Larmit kreeg het woord om de oudere leden uit te nodigen voor een gezellige bijeenkomst later in het jaar.
Na het ontbijt ging Peter van de Heuvel wandelen met de aanwezigen en liep richting Heukelom naar het Schaapsven en weer terug naar het scoutinggebouw. Het was een grote groep, waardoor het voorlezen van een gedicht van Ivo de Wijs tot 1 beperkt is gebleven.
Bij terugkomst stond er voor iedereen een vlierbessenbrandewijn of een ander drankje klaar om te proosten op een mooi nieuwjaar.
We kunnen weer terugkijken op een gezellige en geslaagde bijeenkomst met een groot aantal deelnemers.


Els Raaijmakers