Afdrukken
Natureluurs Jeugdwerkgroep

 IGP4936

Natureluurs is dé jeugdwerkgroep van IVN Oisterwijk en omstreken.

Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en natuurgidsen gaan we ééns per maand de natuur in waarbij natuurbeleving centraal staat. Onze activiteiten vinden meestal plaats op een zondagochtend van 10 tot 12 uur.

 We maken gebruik van al onze zintuigen om de natuur te beleven. We kijken, ruiken, voelen, luisteren en proeven. Niets hoeft. Ieder kind beleeft het op zijn eigen manier. Elke maand is er een ander onderwerp. Het kan gaan om dieren of insecten of bomen en planten of.... Vaak leerzaam, soms nuttig maar altijd weer interessant en vooral leuk.

Graag Natureluurs begeleider worden?

Lijkt het je leuk om kinderen spelenderwijs bij de natuur te betrekken. En wil je ongeveer 1x per maand samen met ons en onze jeugd er op uit trekken, om te ontdekken in de natuur? Wordt dan begeleider van Natureluurs!
Veel kennis is niet nodig, omdat activiteiten vaak samen met andere werkgroepen of experts (afhankelijk van het onderwerp) worden georganiseerd, wel affiniteit met kinderen en natuurlijk de natuur is belangrijk. 
Meld je aan door te mailen naar .

We hebben nog plek voor nieuwe Natureluurs!

Speel jij graag buiten? Houd je ervan om spannende avonturen te beleven? Wil je van alles leren over bomen, waterdiertjes en paddestoelen? En ben je in de leeftijd van 6 jaar t/m 12 jaar en zit je op de basisschool? Kom dan eens turen bij de Natureluurs! Meld je aan door te mailen naar . Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd.

Ben je lid van IVN Oisterwijk dan mag je gratis deelnemen. Ben je nog geen lid? Geen probleem! We vragen je dan om een kleine bijdrage van € 3,00 per keer. Natuurlijk mag je gerust een keer een vriendje of vriendinnetje meenemen, iedereen is welkom.

Natureluurs heeft zijn eigen website binnen de IVN Website zie: Natureluurs