Natuurexcursie op Maat

IVN Oisterwijk biedt u Natuurexcursies op Maat, onder begeleiding van een ervaren gids.Samen met u bepalen we het vertrekpunt en de lengte van de excursie. Wilt u een bepaald thema? Komt u met een specifieke doelgroep? Wilt u een ander eindpunt dan waar u vertrekt? Wilt u iets speciaals voor de kinderen? Daar houden we graag rekening mee.

Heeft u binnenkort een familiefeest? Wilt u een middag op stap met uw collega's? Gaat u graag de natuur in met uw vrienden? Of zoekt een leuke activiteit voor de buurtvereniging? Laat het ons weten.

Excursies kunnen plaatsvinden in alle natuurgebieden in de omgeving van Oisterwijk, zoals:vliegenzwam

  • Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Kampina
  • Loonse en Drunense Duinen
  • De Brand
  • Landgoed Nemelaer

De kosten voor een Excursie op Maat bedragen € 50,- voor een groep van maximaal 20 personen. Een natuurexcursie met gids duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur.
Is uw groep groter, heeft u speciale wensen, wilt u een excursie in een ander gebied? Neem dan met ons contact op.
Als er deelnemers zijn die in een rolstoel zitten, of als er kleine kinderen meegaan die nog in een buggy of kinderwagen zitten, dan is het belangrijk dat de aangewezen gids hiervan op de hoogte is, want niet alle routes zijn dan geschikt. Graag hiervan melding maken bij uw aanvraag.

U kunt de aangevraagde natuurexcursie zonder kosten tot 14 dagen vóór de wandeling annuleren. Indien u later afzegt wordt er € 10,00 in rekening gebracht ter voldoening van de voorbereidingskosten. Als de gids startklaar staat en de excursie alsnog wordt afgezegd, worden de totale kosten in rekening gebracht.

Onze gidsen zijn altijd bereid met u te wandelen. Regen is geen belemmering. Maar als de excursie vanwege extreme weersomstandigheden niet kan doorgaan worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Voor aanvraag kunt u gebruik maken van dit formulier of neem contact op met:

Marian Jessurun-Voormans
06 4 606 7 505

 roodborstje